Системата FARGO DTC4500e е идеалния избор, когато вашата организация има нужда от здраво, надеждно решение за всекидневно голямо натоварване – от стандартни карти за лоялни клиенти до съвременни сигурни високо-технологични за контрол на достъп с вградена електроника.

Системата DTC4500e включва едностранен принтер/енкодер FARGO DTC4500e със SmartScreen™ графичен дисплей; USB и Ethernet интерфейси; двоен бункер за празни карти; софтуер за дизайн и персонализация на карти Asure ID® Express; висококачествена цифрова WEB камера с USB интерфейс; както и стартови конумативи. Като допълнителна опция можете да добавите енкодер, едностранен или двустранен ламинатор и Wi-Fi® аксесоар за сигурна връзка с вашата безжична корпоративна мрежа.

С помощта на този комплект получават всичко, което ви е необходимо за да започнете да създавате и печатате вашите карти за минимално време. В допълнение получавате възможността да разширявате и променяте конфигурацията на вашата система свободно така, че да отговаря най-пълно на нуждите на вашата организация.

Системата FARGO DTC4500e включва:

 1. FARGO® DTC4500e принтер/енкодер.

  Едностранен пълноцветен печат от ръб-до-ръб с резолюция 300 dpi (11.8 dots/mm). Интуитивния SmartScreen™ графичен дисплей предпага лесни подсказки и извежда информация за текущата операция, която вашият принтер извършва в момента. Двойния бункер за празни карти увеличава двойно стандартния капацитет и позволява да зареждате различни типове карти в различните отделения и софтуерно или с бутон да избирате каква точно празна карта да използвате за конкретната персонализация. DTC4500e може да бъде надграждан на място при вас с модули за двустранен печат, ламинация или енкодер за магнитна лента, безконтактна или контактна карта.

 2. Софтуер за дизайн и персонализация Asure ID® Express.

  Мощен и лесен за използване софтуер за дизайн и персонализация на големи партиди карти. Освен това системата DTC4500e се доставя със софтуер за настройка, диагностика и обновяване на системния фърмуер FARGO Workbench™.

 3. Висококачествена цифрова WEB камера с USB интерфейс

  С помощта на тази камера можете да направите перфектна фотография на картопритежателите бързо и лесно.

 4. Пълноцветен консуматив.

  Пълнцветен консуматив за персонализация на 500 изображения (тип YMCKO с включен почистващ ролер).

 5. 300 UltraCard® PVC карти.

  Стандартни висококачествени PVC карти, подходящи за повечето ID приложения.

 6. USB 2.0 кабел.

  Свързва вашият DTC4500e принтер/енкодер към компютъра.

Освен това системата FARGO DTC4500e включва:

 • Три годишна гаранция.
 • Две години безплатна техническа поддръжка на софтуера Asure ID.