FARGO® DTC1250e Photo ID System е един безпроблемен начин са започнете да произвеждате страхотно изглеждащи, дълготрайни ID карти на страхотна цена – и то без каквито и да е сложни настройки и конфигурации. С DTC1250e Photo ID System вие ще можете да печатате на няколко различни типа карти – тънки гъвкави карти, смарт карти с вградена електроника, стандартни пластмасови карти и изтриваеми карти за посетителски баджове.

FARGO DTC1250e Photo ID System е комплет в който са включени: едностранен FARGO DTC1250e принтер/енкодер; Asure ID® Solo софтуер за създаване на ID карти; USB цифрова камера; както и комплект стартови консумативи. Тази система се характеризира с изключителна надеждност, на практика без никаква необходима поддръжка, което ви позволява да печатате карта след карта с минимални инвестиции.

 1. FARGO® DTC1250e Printer/Encoder.

  Едностранен картов печат от ръб до ръб. Пълноцветна персонализация, 300 dpi (11.8 dots/mm). Възможност за персонализация на изтриваеми карти (само монохромно) HID® rewritable карти. Plug-and-play Swift ID™ вграден софтуер за създаване и печат на посетителски баджове.

 2. Asure ID® Solo софтуер за дизайн и печат на карти.

  Мощен и лесен за използване софтуер за персонализация и печат на ID карти с разширени функции. Освен това към DTC1250e се доставя и FARGO Workbench™, софтуерен комплект за настройка, диагностика и конфигурация на принтера.

 3. USB цифрова камера.

  Минимум два мегапиксела камера, за бързи и лесни снимки.

 4. Пълноцветен консуматив.

  Отпечатва 250 пълноцветни изображения (YMCKO с вграден почистващ ролер).

 5. Комплект от три почистващи ролера.

  Помагат ви да печатате винаги перфектни изображения.

 6. 100 UltraCard® PVC карти.

  Стандартни PVC карти.

 7. USB кабел.

  Свързва вашия принтер с компютъра.

Освен това DTC1250e Photo ID System включва:

 • Три годишна гаранция на принтера.
 • Две годишна безплатна техническа поддръжка на софтуера Asure ID.
 • FARGO Workbench диагностичен софтуер за поддръжка на принтера. С помощта на Color Assist™ функцията можете да постигнете желания от вас цвят бързо и лесно.