Системата FARGO® DTC4250e е един лесен начин за дизайн, печат и кодиране на сигурни идентификационни карти. Модулният дизайн на конфигрираната система я прави отличен избор за малки и средни организации, учебни заведения и институти, болници, държавни организации и фирми.

Основната DTC4250e система включва: принтер/енкодер за едностранен печат FARGO DTC4250e със SmartScreen™ графичен дисплей; софтуер за печат на карти Asure ID® Express; висококачествена цифрова USB камера; стартови консумативи.

FARGO DTC4250e системата включва:

 1. FARGO® DTC4250e Printer/Encoder.

  Принтер за едностранен печат, от ръб до ръб. Пълноцветен печат на 300 dpi (11.8 dots/mm). Възможност за персонализация на презаписваеми HID® rewritable карти (монохромно). Интуитивният SmartScreen™ графичен дисплей предлага лесни за следване подсказки и информация за да сте винаги информирани какво точно върши вашият принтер в момента. DTC4250e може в последствие да бъде разширен с модул за двустранен печат и/или смарт картов, безконатктен или магнитен енкодер.

 2. Asure ID® Express софтуер за дизайн и печат на карти.

  Мощен, но в същото време изключително лесен за използване софтуер за комплексен дизайн и масов печат на карти. Освен това в комплектацията на системата DTC4250e е включен софтуерът за настройка, диагностика и обновяване на фърмуера FARGO Workbench™.

 3. Висококачествена цифрова USB web камера.

  С помощта на тази камера можете лесно да правите висококачествени фотографии на бъдещите картопритежатели.

 4. Пълноцветен консуматив.

  Отпечатва 250 картови изображения (тип YMCKO с вграден почистващ ролер).

 5. 300 UltraCard® PVC карти.

  Стандартни PVC карти.

 6. USB 2.0 кабел.

  Свързва DTC4250e принтер/енкодера с вашия компютър.

Освен това системата FARGO DTC4250e включва:

 • Тригодишна гаранция на принтера.
 • Двегодишна безплатна техническа поддръжка на софтуера Asure ID.