HID Global FARGO® C50 Card Printer FLEX Системите предлагат максимална гъвкавост за вашата организация. Независимо дали търсите принтер, консуматив за печат, карти или пълно решение за персонализация със софтуер, HID® може да ви предложи комплексно решение с което да започнете да издавате карти за минути.

С базовата C50 Card Printer FLEX Система, вие получавате C50 картов принтер, който лесно се интегрира с който и да е картов персонализационен софтуер независимо под каква платформа работи – достъпни са Windows®, MAC или Linux драйвери, както и FARGO Software Development Kit (SDK).

Ако не сте се прели на конкретен софтуер, ние ви препоръчваме да прегледате софтуера на HID Global – Asure ID®. Това е софтуер с перфектни възможности, способен да задоволи и най-комплицираните изисквания. С Asure ID, вие можете да направите снимка отдалечено, да я импортирате в системата, и да създадете и персонализирате вашите карти независимо дали става дума за карта на служител, ученик, студент или карта за лоялни клиенти. С пакета FLEX имате възможност да избирате между пакет с базова функционалност Asure ID Solo или пакета с разширена функционалност Asure ID Express.

Картов принтер Картов принтер, Консуматив, Карти и Софтуер за персонализация с базова функционалност Картов принтер, Консуматив, Допълнителни карти и Софтуер за персонализация с разширена функционалност
Asure ID® Card Personalization Software with 2-Year Asure ID Protect Plan Не Solo Edition Express Edition
Web Camera Не Да Да
FARGO C50 Card Printer с USB Кабел Да Да Да
Color Ribbon– EZ 1 Ribbon (100 Cards) 1 Ribbon (100 Cards) 2 Ribbon (100 Cards)
UltraCard® Premium PVC Cards 100 Cards 100 Cards 200 Cards
Card Personalization Software User Profile Имате собствен софтуер за персонализация на карти или планирате да използвате Swift ID™ Лесен за използване картов персонализационен софтуер. Поддържа 200 записа или по-малко. Базов дизайн на картите. Не поддържа интеграция с външна база данни. Лесен за използване картов персонализационен софтуер. Няма ограничение на броя записи. Разширени възможности за дизайн на картите. Поддръжка на външна база данни.

Системата FARGO C50 Card Printer FLEX освен това включва:

  • Две годишна гаранция на принтера.
  • Две годишна безплатна техническа поддръжка на Asure ID® софтуера.
  • FARGO Workbench™ диагностичен софтуер за поддръжка, обслужване и диагностика.
  • Вграден в принтера софтуер Swift ID™, така че да можете да започнете да издавате вашите карти веднага, без да е необходимо да инсталирате никакъв допълнителен софтуер.